Muistoissa

Onni "Summer Rain Black Fantom"
Shetlanninlammaskoira uros
Syntynyt: 3.12.2000-3.4.2013
Säkä: n.41,5cm
Onni KoiraNetissä

Elämäni rakkaus, monen vuoden vonkuamisen tulos Onni asteli elämääni tammikuussa 2001. Oikea hirviö pentuna, mutta mitä parhain ystävä tuosta ääntä pitävästä rotasta kasvoikaan. Onni oli Noalle kaikki kaikessa ja en olisi voinut toivoa parempaa esikuvaa kasvavalle höntille.
Ikinä emme "tiettyjen puutosten" (dingdong) takia näyttelyissä käyneet, eikä se kieltämättä ollut meidän kummankaan lemppariasia. Yksi mätsäri käytiin kokeilemassa ja siitä oppineena meidän kehäilyt jäivät sitten siihen. Onnin THE juttu oli agility ja vaikka lopettamispäätös harrastuksesta tehtiin emännän taholta joka viikko, opetti tämä koira NIIIIIN paljon lajista, ettei kukaan pysty ymmärtämään :)  Onni jäi eläkkeellä rakkaasta harrastelusta kroonisen keuhkoputkentulehduksen takia 2009, mutta pääsi aina silloin tällöin Noan treenien päätteeksi hurvittelemaan radalle.Tulehduksesta johtuvaa yskää hoidimme homeopaattisilla lääkkeillä.
Loppuaikana vaivana oli heikkenevä kuulo, mutta monen vuoden agilityn harrastaminen oli opettanut Onnia lukemaan vartalon kieltä ja "viittomia", joten sanoja emme usein tarvinneet. Alkava sydänvikakin oli diagnosoitu, mutta lääkitystä tähän vaivaan emme tarvinneet.


Onni lähti 3.4.2013 sateenkaarisillalle. Kiitos ja kumarrus elämäni koira!
Vain yksi voi olla ensimmäinen <3