tiistai 14. elokuuta 2012

Lomalomaloma vol.2

Vähän on pitänyt kiirettä ja nämä kirjoittelut jääneet vähän vaiheeseen. Nyt on loma ja tänäänkin heräsin Noan turkkiin tukehtuen siinä 7.50 ihan pirtsakkana ja eikun uuteen päivään. Pojat on kyllä pitäneet kiireisinä, kun Onnilla on jälleen kerran perinteinen tyhjennys-vaihe ja mattoja on saanut kuurata... tai ei mattoja, vaan sitä tiettyä paskamattoa tossa keittiössä. MIKSI aina se sama matto? Toissa aamuna myös Noa oli jättänyt värikkään tervehdyksen tietokonepöydän alle, kun ei ole kerennyt taas nauttia ruuasta ja joo... koiran omistajan elämää vol.389 900. Nyt ne tuossa makaa pehvat homeessa ja katsoo, kun mamma kirjottaa jälleen kerran nenä kiinni koneessa. Operaatio "Tääeivalmistuikinä" eli opinnäytetyö valmistuu hitaasti, mutta varmasti.

Viime tiistaina oltiin Noan kanssa piiiitkästä aikaa esteillä ja oltiin molemmat ihan intopinkeenä. Tuossa on tulossa kolmena viikonloppuna kisaamista ja tarvis muutama harkkakin saada alle. Noalla oli hyvä hypetys päällä ja muutaman kerran sai todeta, että vauhtia on tullut jonkiin verran ilokseni lisää. Myöskin itsenäisyyttä ja omia päätöksiä Noa on ruvennut tekemään, jolloin irtoamiset sujuu huipusti. Ei enää joka esteellä tarvitse tuplatsekata, että "onko se nyt ihan aikuisten oikeasti tämä hyppy joka mennään ja mennäänhän se nyt ihan varmasti tästä eikä kierretä". Lyhyitä pätkiä, kunnon palkalla... sillä mennään. Onni pääsi myös esteille, eikä paljoa haitannut että seuraava ryhmä jo harkkasi rataa siellä kun pappa paino junan lailla etiäpäin!
Onni menee kovaaa :)


Tällainen kuva löytyi arkistojen kätköistä. Pikku herra osoittaa mejä-lahjakkuutensa jo ensimmäisenä juhannuksenaan minulle, eikä mamma vaan tajua! Vitsi, mikä pallomaha rotan hännällä :) Mejäilyt on nyt ollut tauolla, kun koutsi aloitti työt ja meidän aikataulut menee ihan ristiin... eikä mullakaan kyllä ihan hirveästi luppoaikaa ole. Nautitaan nyt luonnosta ja agista ja yhressäolosta!

Viikonloppuna on... uskallanko tätä edes sanoa...omaa koiratonta aikaa! MITÄ se on? Menen perjantaina Espooseen Weekend Festivaaleille ja lauantaina on tuparit, johon kuitenkin nappaan Noan mukaan. Kivaa tulossa!!!

-P

2 kommenttia:

  1. No, hyvä kun on joku "aikuinen" siellä festareilla, minne se meidän nuori suuntaa!

    VastaaPoista
  2. AIKUINEN???? buhahahaha... sori siis, trust me!

    VastaaPoista