sunnuntai 3. elokuuta 2014

Minä lennän, polskin ja uin!

Kesässä asia mistä minä pidän on se, että molemmat koirani ovat uineet!! Totaalikieltäytyjä Matista on tullut vesipeto ja Noakin ui pienen lämmittelyn jälkeen oikein hyvin. Tekniikaltaan Matti on mennyt Noasta valovuoden etiäpäin ja harkitsen, että Noa saa uida jossain vaiheessa jälleen liivit päällä. Noa siis pomppii kahdella jalalla niin kauan, että naama on pinnan yläpuolella ja on niin tohkeissaan lelusta, että uiminen on sellasta pystyssä räpiköintiä sen jälkeen. Kun on rauhassa ilman lelua uimassa, on tekniikka paljon parempi. Molemmilla pojilla tämä uiminen lähti puhtaasti siitä, että ne hakivat lelua Marin koirien kanssa:
Noa Sorvasella
Noa, Matti ja Chili Vääksyssä
Oltiin Sorvasella uimassa (ihana lampi!!!) ja Noa vaan lähti lillumisen päätteeksi hakemaan lelua ja meni tosi hienosti. Matti oli 5-10m:n pässä rantaviivasta eikä edes varpaitaan kastellut. Noin viikko tämän jälkeen Vääksyssä Herra Nygemies myös juoksi järveen ja tulos oli tuo ylläoleva! Ostin Maikilta pojille ihan huippulelun: Majakan. Hinnakas se oli, mutta meillä se on pysynyt priimakunnossa kun nuo ei sitä pureskele ja kotona se on Matin ulottumattomissa :) Masa ei jaksa koskaan katsoa, mihin lelut laskeutuu: majakka jää kivasti pinnalle pystyyn, niin alatihätäinenkin sen bongaa :) Noan suurta hupia on painaa lelu tassulla pohjaan ja napata se sitten suuhun, kun se ponnahtaa pintaan :)
Noa ja majakka
Minä poika roiskin, lammikossa loiskin :)
Yhtenä kesäisenä iltana käytiin moikkaamassa Minnan uutta tulokasta tolleripoika Messiä... urheilusankarit Matti ja Messi löysivät yhteisen sävelen hyvin nopeasti ja Matista oli mahtavaa saada juoksukaveri :) Noa oli vähän et "oikein kiva, kun ei oo oma!"
Kaikkia kiinnostaa toi poseeraaminen, kun kilo sitä itseään :)
BFF!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti