keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Liitoa ja epistelyä

Kontaktit ovat hakeneet paikkaansa treeneissä ja olen ollut tosi tyytyväinen niihin... esteen nopeampi suoritus tulee sitten ajan myötä, ihan kivasti se nytkin sinne hakee :) Oltiin sitten eilen epistelemässä Kanavan koirakillan kisoissa. Nostalginen paikka ja ihana nähdä niin paljon tuttuja. Lähdettiin medi-möllien ekana ja herra ei ilmeisesti ollut saanut tarpeeksi päästellä höyryjä... lievät kierrokset havaitavissa ja entäs kontaktit? Viime epiksissä kesällä ongelmana oli se että Masa alkoi himmailemaan alastulossa, noooh ei ongelmaa tällä kertaa: Kiihdytys ja niin täysii läpi kun jaloista pääsi. Toisella kierroksella sikamaisen puomin jälkeen otti vielä kolme estettä siihen perään ihan oikeassa järkässä. Tiedättekö sen tunteen "Kyllä se treeneissä osaa", minä myös sillä hetkellä kun suu auki tuijotin Matin menoa.Ei tuo koira kyllä tätä lajia helpoksi tee, eikä tarvikaan.

Pari viikkoa sitten käytiin kavereiden ja koirien kanssa 12km fiilistely Repovedellä. Hieno paikka, mutta omaan mieleen liikaa ihmisiä. Sama ihmispaljous yllätti viime viikonloppuna Lapakistossa, täytyy sinnekin mennä eri lähestymissuunnasta jos ei olis niin paljon porukkaa. Mä oon vähän sellainen rebel ja pidän kyllä koiria irti aina kun mahdollista... välillä turhauttaa ihan oikeesti pitää noita remmissä kun tilaa olis mennä ja painaa. Repovedellä oli aina joku jollain suunnalla tulossa vastaan, mutta Lapakistossa oli mahdollisuus myös poikien vetää vapaana.... ja vetihän ne, Matti varsinkin sai kivoja pieniä ilohepuleita ja sit tanner tömisi. Ihme *koputtaa puuta* että ollaan selvitty haavereitta metsästä tähän asti kotiin. Tässä muutama kuva:

Lähdössä kierrokselle
Katajavuoren huipulla
Lapinsalmen riippusilta
Meinaskohan Masalle iskee jännäkakka, kun haki itse tuohon väliin :)
Lotan treeneissä jatketaan vuoden loppuun ja olen edelleen tykännyt ihan kympillä :) Pari viikkoa sitten nuoren miehen agility koki järkytyksen, kun edellisessä ryhmässä oli narttu jolla parhaat päivät juuri silloin. *SNIIIIIF* kuulu vaan, kun Masa heitti nenän maahan ja imutti ihan dysonina mattoa...plaaah! Ihan hitokseen meinas mammalla loppuu huumori. Saatiin ajatukset muualle ja pari ihan hyvää pätkää alle ja seuraavalla viikolla oli taas eri meisinki. Tänää täytyy ottaa vähän kevennetty treeni kun flunssa uhkaa painaa päälle.

Lopuksi vielä superonnittelut Outille ja Ollille MM-kisojen huippuradoista ja pronssista. Huikeeta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti