perjantai 14. marraskuuta 2014

Huoltoa ja koulutusta

Käytin Matin ekaa kertaa fyssarilla 3.11, hierottu se on mutta halusin et fyssari katsoo jäpikän myös läpi. Ajeltiin Annen ja Keiran kanssa sitten Kouvolaan ja ensin käytiin moikkaamassa Henniä, Roopea ja Ruudolfia Kuusaalla. Matti löysi kivasti myös jonkun paskakasan missä pyörähti... onneksi päästiin suihkun alle Hennin luona :) Fyssari käsitteli ensin Keiran ja sit Matin. Matti veti pienet torkut sohvalla ennen vuoroaan, mutta oli kokoajan tietoinen Riinasta :) Mitään hälyyttävää ei löytynyt, takaa pari pientä jumia, jotka saatiin auki siinä käsittelyn aikana. Riina käytti osteopaattisia menetelmiä ja tosi kivasti käsitteli koiria, tykkäsin kovasti. Tykkäsi kropan rakenteesta ja sanoi, että "ylläpito"- käynnit riittänee:) Jos ei mitään käy, niin ens vuoteen menee seuraava käynti.

Lotta koulutti koohoja Agilityareenalla 8.11, oli kaksi rataa: helpompi ja haastavampi. Oltiin tehty yhdissä viikkotreeneissä sitä helpompaa rataa (se oli meidän FLOW-rata) joten "päästiin" koittaa haastavampaa.
Lotta Vuorela 8.11.2014
Kuten kuvasta voi lukea, ensimmäinen 10min hinkattiin väliä 3-6... Tää: "matti, Matti, MATTI!!" Matti: "Sanoitko LÄPIIII?" Nelosella siis harkattiin vastakäännöstä ja siitä sitten 5-6 väliin persjättö. Kivasti haki kyllä tohon persjättöön, kun sai ensin sillee hienosti sen käännettyä ja välttämättä noita putken suita. Vaadittiin "muutama" toisto ja Lotta palkkaamaan. Sen jälkeen mentiin tauolle, sillä kaveri oli aikas väsy... toi aivojen käyttö vetää hiljaseks, MOLEMMAT :D 7-8 oli yllättävän vaikea... ihan peruskäännös, mutta levis aivan törkeenä, reeniä. Seuraava kierros keskityttiin 25:n saksalaiseen. Olin ihan varma et Matti menee 22 putkeen, mut aika makeesti käänty kyllä :) Taitava hauva, supertaitava. Tässä muutama kuva päivästä:
Kuva: Ville Ruth "Mämistään Ke-Husta välitä, kun pala kangasta fleecenarun päässä on PARAS!!!"
Kuva: Ville Ruth
Kuva:Ville Ruth

Lopuksi vielä Anun nappaama salakuva meistä koulutuksessa...
Kuva: Anu Pystynen

Ps. Tänään on tämän "talven" ensimmäinen uimakeikka Hyvinkäälle... Noa pääsee liivit päällä edelleen, mutta Matti toivottavasti innostuu ilman :)
Noa luonnonvesissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti