keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Laiskan päivitys :)

Mielessä on tämä päivitys ollut, mutta aina on JOTAIN ja se sitten jää. Paljon on tapahtunut ja pitää varmaan kaivaa kalenteri esiin, että saadaan kaikki oleellinen kirjoitettua.

Aloitetaan siitä että Matti oli kasvattaja Annen ja Noan kasvattaja Annen kanssa Ruåtsissa elokuun puolessavälissä viikon. VIIKON!! Ihan kamala ikävä oli pikku-ukkoa, mutta tsemppasin enkä soitellut tai tekstannut koko aikaa. Mulle ne tulokset ei oo niin tärkeitä, vaan se miten pieni mies käyttäytyy. Mukana oli Anne x2 lisäksi Mila, Keira-äippä ja Peter-iskä eli perhematka rapakon taa :) Ihanaa oli saada kuvia ja positiivisia viestejä Matin matkasta. Itse näyttely oli varmasti Matille se tyhmin osa reissua. Taas vähän jännitettiin. Tuloksena kuitenkin 4. sija KP:n kera luokassaan arvostelulla: "6months, nice head, ears, eyes, little short in neck. Good body, the topline should be straighter. Tailset a little low. Nice bone. Can walk very good. Good coat and structure. Must be more free." Päätettiin kuitenkin jättää erkkari väliin ja harkkailla. Emmätie mitä ton näyttelytouhun kanssa tekee, ilmotetu Matti on kuitenkin pentunäyttelyyn Lahteen 20.10. Katsotaan.
Kuva: Femke van Ratingen

Kuva: Femke van RatingenNoan kanssa lenkkeiltiin paljon Matin ollessa reissussa. Käytiin myös paljon geokätköilemässä, ihan huippuharrastus koirien kanssa. Uusia maastoja ja pitkiä mettälenkkejä usein mahdottoman hyvässä seurassa vielä. (Kaiki kuvat: Mari)
Mamman hymypoika <3
Aurinkovuoren hirveät rappuset
Noa, Max ja Chili... kolme suht samanikäistä urosta sulassa sovussa :)

Yhden Lapakiston reissun jälkeen Noa hyppäsi sänkyyn ja ulvahti ja sama toistui kun hyppäsi pois... Voi jumaliste! Eihän siinä, seuraavana päivänä soitto eläinlääkäriin ja kuvauksiin. Selkä, lonkat ja polvet kuvattiin ja näyttivät onneksi puhtaalta. Epäilen jotain lihasvenähdystä (?), mutta selässä se ongelma on/oli. Pidettiin aika pitkä tauko, miltei 5vka, agista. Eka viikko lyhyttä hihnalenkkiä, sitten pari seuraavaa viikkoa pidensin lenkkiä hihnassa ja pari kertaa pääsi irti ja nyt lenkkeillään normaalisti. Agissa ollaan käyty pari treeniä ja kontakteista otettu ainoastaan puomia muutama kerta ja hypyt minikorkeudessa.

Mattikin on kovasti agiliitänyt. Ollaan käyty Korkeavireen  pentuagikurssi ja nyt ollaan jo jatkokurssilla. Lisäksi ollaan oltu useampi kerta Lotan hellässä huomassa niin Ryttylässä Lotan luona, kun Korkeavireen hallin naapurissa harkkaavien VAU:n porukan järjestämissä koulutuksissa. Hurjan pätevän oloinen liitäjä, älä anna nimen johtaa harhaan :D
Kuva: Mari
Kuva:Mari 
14.9.2013 Lahdessa juurikin Korkeavireen hallissa oli historiallinen(?) kooi pentujen tapaaminen, kulki nimellä Pentupäivä. Ihan mahtava tapahtuma, jossa päästiin liitämään, arkitottistelemaan ja vielä näyttelytreenattiin. Parasta antia oli uusien kavereiden tapaaminen ja Oorbellen jengistä paikalla Mila, Neve, Tara ja Matti.
Kuva:Miikka

Kokonaisuudessaan mukana oli 31 pentua:
Kuva: Miikka
Mukana oli myös kaikki Lahden pentujengin porukka :) Ollaan tavattu aika säännöllisesti ja mukana on ollut parhaimmillaan kuusi ihanaa penneliä. Huomenna olisi taas tarkoitus treffata tuossa meidän lähirannassa ja ottaa vähän näyttelytreeniä:)


Nyt tuli taas kiire lähtö, mutta tässä meidän pari kuukautta taas kuvin ja tekstein. paljon jäi varmaan kertomatta, mutta jatketaan ensi kerralla :)

Adios!
-P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti