sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kiire viikko ennen lomailua

Huhhahhei, viikko on mennyt ihan hujauksessa... Viime lauantaina aloitin kevyen 7pv putken töitä ja meillä oli vielä Korkeavireen treenivuoro sekä Lotta tiistaina. Extempore lähtö P-haun epiksiinkin päätettiin tuossa viikolla. Alkuviikon päivät menivät tyyliin heräsin-töihin-kotiin-treeneihin/kisoihin-kotiin -nukkumaan, kuulostaa kauhealta mutta taisi "toimia" meikäläiseen, kun ei ollut aikaa miettiä oikein mitään ylimääräistä.
Korkeavireellä oli oikein hauska radanpätkä, missä pääsi luukuttamaan jopa suoraan alussa. Matti kääntyi osassa rataa hirmu hyvin, mutta siinä näkee sen nuoruuden kuitenkin hyvin selvästi, kaarrattaa joissain kohti aika paljon. Hetsattiin Masaa myös A:n kontaktilla ja oikein hienosti pysyi :)

Tiistaina lähdettiinkin Annen ja Keiran kanssa kohti Lotan hallia. Noa oli myös mukana kannustamassa, kun en työpäivän päätteeksi raaskinut jättää toista yksin kotiin.
Lotta 10.6.14
Tämäkin oli älyttömän mukava rata ja päästiin tekemään 3-7 ja 8-15 väliin eri variaatioita ja osasin tehdä pari persjättöäkin *peukku*. Treenin jälkeen oli älyttömän hyvä fiilis ja Matti tuli ihan älyttömän hyvin ohjauksiin!! Treenin jälkeen mentiin jäähdyttelemään ja Matti oli ihan vallaton... Noa ja Keira oli ihan et mitä toi kakara touhuu?? Oli niin kuranen kun tuli jäähdyttelyltä takaisin, ukko kävi vähän lätäkössä tallustelemassa ja sitten juoksemassa mudassa ja vähän pellolla ja voi mahoton :)

Päätettiin tosiaan lähtä vähän sillee ykskaksyllättäen P-haun epiksiin Pennalaan Anun, Weeran ja Ruusan kanssa... päätettiin Anun kaa, että testataan miten griffoni Ruusa reagoi ohjaajan vaihdoksen, että jos tämä kokeilis ohjata. No kokeiluksi jäi, 7€ maksoi ensimmäinen hyppy ja sen jälkeen tuli äitiä ikävä. Puomi oli tokana esteenä ja kontaktit vaikeita Ruusalle, niin usko loppui. Ruusa on kyllä maailman söpöin otus. Matin kanssa startattiin medimölleissä. Mulla itsellä oli jotenkin sairaan hyvä fiilis siitä radasta jo tutustumisessa, siinä ei ollut oikeastaan mitään sellaista ansaa vaan mentiin aika suoraan. Vaaran paikka oli ehkä A:n jälkeen, kun siinä hypyn jälkeen pussi ja pituus peräkkäin ja pussia on otettu ties milloin viimeksi. Hyvällä fiiliksellä radalle ja Matti teki NOLLAN. Kontaktit olivat hitaat, mutta niissä oli kuitenkin kontaktien idea :) Oon niin ylpee tuosta pikkusesta ja aikakin alittui -17,16.

Eilen olin katsomassa agin sm-kisoja ja vuorossa oli joukkuepäivä. Hienoja suorituksia ja upeita pareja radalla. Nyt jännään livestreamin kautta yksilökisoja.
JA OLEN VIHDOIN LOMALLA <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti