keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Retkeilyä ja huolto jatkuu

Pääsiäinen olikin ilokseni vapaa ja to-pitkäperjantai yön valvottuani itseasiassa alkoi 6pv vapaat ja huomenna vasta pitäisi mennä ahertamaan töihin. Pyöräkin on huollettu ja vaihteisto korjattu, niin kai se on pyöräiltävä työnraskaan raatajaksi. Kilometrejä päivään kertyisi työmatkojen osalta n.22 km *jaksaa jaksaa*.

Viime lauantaina lähdettiin kaverin kanssa katselemaan millainenhan se Nuuksion kansallispuisto mahtaa olla. 15km ja sellainen 7h siellä vierähtikin ja olipas aika hieno paikka. Polut siellä vaativat vielä vedenpitävät kengät, vaelluskengät oli oikein oiva valinta. Tulvivien ojien yli hyppiessä oli meillä persjalkasilla (Noa ja minä) pikkaisia vaikeuksia, mutta niin vaan päästiin yli. Ilma oli sateinen tai oikeastaan sellaista tihkua tuli melkein koko aika, joten hirveästi en kuvaillut mitään... lisäksi yksi reissun agenda oli geokätköily, joten akkua piti säästää mahdollisemman kaun. Puolessa välissä lenkkiä Matti ja Chili pyörivät jonkin ympärillä aika polun vieressä ja sieltä paljastui kaksi luurankoa. Luotettavan lähteen eli facebookin kavereiden sanomana se on ilmeisesti peuran luurangon osa:
Yö nukuttiin, niinkuin TOSIretkeilijät, Hotelli Korpilammella :) Seuraavana päivänä pistäydyttiin Luukin ulkoilualueella ja kotsaan parin mutkan kautta. Hauska reissu ja kyllä siellä saa ajan kulumaan :)

Agilityssa ollaan jatkettu A-Qilityn puolella ja kyllä sitä välillä miettii, että oonkohan mä vähän turhan yksinkertainen joihinkin asioihin... En meinaa millään hahmottaa päivänselviä asioita vaikka kuinka yritän, tosin Pete laittaa mut aika koville treeneissä niin fyysisesti kuin henkisesti. Siellä tarvii oikeesti ajatella, ei mun juttu yhtään :) Käytännön oppijan pitää tehdä 10 kertaa väärin, että ymmärtää miten se tehdään oikein. Pitäis yrittää olla itselleen armollinen... no can do! Kontaktitreenit ovat jatkuneet ja sieltä ne hahmottuvat pikkuhiljaa :)

Eilen käytiin Matin kanssa taas junaillen Riksussa osteopaatin käsittelyssä. Viimeksi todellakin hoidettiin sitä rangan kaarta ja asento oli Laijoksen mielestä hyvin korjaantunut siltä osin. Kun kaikki vaikuttaa kaikkeen, oli "korjaantuminen" tapahtunut ja se vaikutti rankaan sitten muulta osin, jota hoidettiin nyt. Takaosassa rankaa asento oli korjaantunut, mutta rintarangan alaosa ja lannerangan yläosan paikkeilla kireyttä. Nyt hoidettiin enempi sitten tuosta kohdasta etiäpäin. Matti makasi kyljellään ja silmät luppasi, kun osteopaatti kävi ukkelia läpi. Noin kuukauden päästä mennään ainakin vielä käymään Riksussa. Hienoa, että koira hoidetaan loppuun asti.

Matille laitettu yks agi-ilmo menemään ja Noa ilmoitettu ekaan mejään... tästä se kesä alkaa jälleen. Matilla on alkanut noi pistot tuonne metsän puolelle nenä massa lisääntymään, joten mielenkiinnolla odotan, miten mejäily alkaa Masan kanssa sujumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti