keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Koulutuksia

Morientes, täällä taas pitkästä aikaa. Aikaa, siinäpä vasta jännittävä sana, kun sitä ei tunnu olevan ei niin yhtään. Alkaa fiilis olee samanlainen, kun opparia tehdessä... varaan kalenterista aikaa asioiden hoitamiseen, lähinnä muuttohommia.

21.11 kävi Outi meitä kouluttamassa täällä Lahdessa. Mukava rata ja sitä oli mukava luukuttaa. Rata:
Monta eri variaatiota välille 6-9 tai oikeastaan 7-8. Meillä toimi ehkä parhaiten pakkovalssi-pakkovalssi tai sitten ehkä oma suosikkinen sokkari-pakkovalssi. Piti vaan saada jalat kunnolla liikkeelle, eikä jäädä ihailemaan. 11-12 valssia hiottiin myös. Yllätyksenä Matti ei aluksi irronnut 14 putkeen, kun leijeröin pituuden, mutta siinä paljastuikin oma osamattomuuteni eli oikea rytmi! Aan jälkeinen elämä ei sujunut, ei riittänyt tila linjata Mattia kepeille, kun kulma on vaikea. Testattiin tätä Samin treeneissä seuraavana tiistaina, kun selitin kohdan hälle... tilaa se vaatii kokemattomalle koiralle. Matille selkeästi kepit on haastava este ja siinä eri kulmavariaatiot on treenilistalla. Kiitos Outille mukavista treeneistä!

9.12 oltiin ekaa kertaa Jenna Caloanderin silmien alla Agility akatemialla. Mukavia onnistumisia linjausten suhteen :) Aikaa oli todella vähän ja setti jäi ehkä semisti kesken meidän osalta. Jennalta tuli idea juoksu-Aan opettamiseen Matille. Kerroin ahdistukseni miten se voisi vaikuttaa puomin pysähdyskontaktiin? Jenna sanoi, että Matin laukalla ja askelluksella yleensä se toimisi varmasti... pohdiskelen asiaa vielä. Ollaan loppuvuosi treenitauolla. Jenna oli kouluttajana kyllä sellainen raikas tuulahdus, positiivisuuden huipentuma!

Eilen käytiin Laioksella Riksussa puolvuotis tarkastuksessa. Kerroin, että hieroja on löytänyt oikealta edestä jumin poikasta, jos sitä katsoisi tarkemmin. Laijos löysikin ongelman, oikealla takaosa oli juntturassa ja heijastui siis koko oikeaan puoleen. Takajalkojen liikeradat olivat kuin eri planeetoilta. Aukesi yhdellä kerralla, mutta vuoden alussa käydään vielä tsekkauksessa. On se Laios oikeasti aika huikea tyyppi. Sen olemuksessa on pakko olla jotain rauhoittavaa koirille.. Matti oli aivan narkoosissa kun Laios käsitteli.

Tänään kävin moikkaamassa uusia Oorbellen kääpiöitä. Voi jestas mitä tyyppejä <3
Olin aivan haltioissani, mutta minkäänlaista pentukuumetta ei ole. Puhelinkuvia, joten taso on sen mukainen. Pikkasen kotiin tullessani minua haisteltiin, kakarat jätti enolle ja iso-enolle viestiä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti