keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Nuotin vieressä on aina tilaa... koskeeko sama rytmitystä??

Maanantaina ja tiistain treenattiin agia, sama ISO ongelma: MINÄ! Noan kanssa ollaan menty rintarinnan ja olen vienyt kaverin esteille ja välillä tuntuu että aikaa on vaikka kärrynpyöriä heitellä, kun meno on tahmeaa. Nyt kun on astetta nopeampi koira, on rytmitys ehkä vaikeinta ikinä. Itse nautin suunnattomasti Matin kanssa menemisestä ja toivon, että saadaan yhteinen rytmi jossain vaiheessa :)
Maanantaina Korkeavireen treeneissä onnistumisia, kun muisteltiin taas mitä on kepit. Puomin kontaktit onnistuivat, kun Emilia oli vaan tukena siellä päässä, kivasti onnistu hypyn leijeröinti ja Matti-Patti karvajalka tönötti kontaktilla :)

Lotta Vuorela vko19
Tiistaina alkoi Lotan treenit, käydään siis touko-,kesä- ja elokuu viikottain Lotan opeissa, jee! Ylhäällä vähän radanpätkää. Matille helpotettiin sen verran, että mentiin A:lta suoraan muurille, keppikulma oli aika haastava ja ohjuritkin puuttui. Ei menty siis missään vaiheessa keppejä vaan mm. 19 mentiin putkeen, ym.
1-4 sujui muutaman uusinnan jälkeen ihan kohtuullisesti, vaikka Matti kävi ihan kierroksilla. Vein taas Masaa liian pitkälle kolmoselle ja sehän kaarratti. Pitäisi muistaa, että kaveria ei tartte saattaa jokaiselle esteelle. Samoin renkaalle vein Masaa ihan turhaan, palkattiin se renkaalle heitosta pari kertaa ja sitten päästiinkiin kiihdyttää 10-12. Olen asettanut henkiseksi tavoitteeksi OIKEASTI osata persjätön! Se epävarmuuden tunne, kun käännät selkäsi... Sitten iskee paniikki ja en missään nimessä ainakaan katso missä se koira viipottaa, vaan heitän ohjauksen ihan herran haltuun :/ Kyllä minä sen opin. Yritinkin sitä 12-13 väliin, mutta Masa tuli jaloille... Lotta kysyi, josko takanaleikkaus kuitenkin? Jos sitten :) Oma liikkeeni vei Matin koko aika 24 putkenpäähän ja sen sainkin kotiläksyksi: takanaleikkaus vauhtisuoran jälkeen ja oma liikkuminen. 15-17 oli väli, jossa otaksuin saavani eniten noottia, mutta olin latautunut siihen siten, että saatiin se yllättävän kivuttomasti läpi.18-19 väliin persjättö onnistui kohtuullisesti. Hyvä mieli jäi näistäkin treeneistä, oikealla tiellä ollaan edelleen. Matti oli ihan liekeissä Lotasta ja liidosta, hassu.

Illalla meillä oli hiljaista, mulla on taas muutama päivä töitä ja sitten 4pv vapaat, Hurrahurrahurra!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti